Sarmale de curcan şi porc în frunză de viţă

Postat de DinDragostePentruGatit in Curcan
16 Sep 2012 | 4920 vizualizari

Îmi plac mult sarmalele de pui, în special în frunză de viţă. De această dată am pregătit unele din carne de curcan... şi să nu fie prea light :)), am adăugat carne de porc.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 16.09.2012, 21:33
Multumesc, Iri!
Ehhh, nu-s nici vreo minora , in floarea varstei, tocmai buna .
la 16.09.2012, 22:07
bune
la 16.09.2012, 23:03
la 17.09.2012, 22:54
Si noua ne plac sarmalutele in foi de vita.. dar de curcan n-am mai facut de mult timp..
la 18.09.2012, 11:34
la 27.09.2012, 08:56
In frunze de vita sunt preferatele mele

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking