Sarmale de post cu nuci si stafide

Postat de MIUTA in Mancaruri de post
8 Dec 2010 | 14317 vizualizari

Si pentru ca maine e zi de post va recomand cele mai bune sarmale.Deabia le-am scos din cuptor si nu m-am putut abtine sa nu mananc.Va invit si pe voi cu drag.Reteta o am de la o prietena draga Elorina si ea o are de la o manastire.

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 08.12.2010, 01:06
prima buna ideie,ma tenteaza inca nu ai furculite dar revin
la 08.12.2010, 10:02
trebuie sa fie foarte bune ! nu am mancat niciodata dar o sa....
la 08.12.2010, 10:12
Multumesc pentru furci.Sunt foarte bune,sper sa faceti si voi si sunt sigura ca o sa va placa daca nu mai mult la fel ca cele cu carne.Sunt delicioase
la 08.12.2010, 10:12
dupa miros am sosit , cand sunt calde sunt cele mai bune
la 08.12.2010, 11:02
waw! imi ploua-n gura cat de bune tre sa fie
la 08.12.2010, 11:52
Nu am mancat pana acum asa, dar arata foarte bine ale tale
la 08.12.2010, 12:27
ia sa-mi trimite-ti si mie va rog niste varza din asta subtire ca eu gasesc pe aici numai din aia groasa zici ca sunt bocanci,se desfac la fiert si devine mancare de varza
la 08.12.2010, 14:46
Multumesc fetelor ,cu mare drag ti-as trimite Ligia varza,imi pare rau ca nu-ti poti pregati cele mai bune bucate sarmalele traditionale.
la 08.12.2010, 15:43
bune
la 09.12.2010, 09:31
ei ce bune sunt hmm

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking