Sarmale de post cu orez, o reteta gustoasa si economica
Postat de Nadyne in Mancaruri de post 26 Noi 2016 | 51000 vizualizari
Sarmalele cu orez le pregatesc nu numai in perioada postului. Ne plac, iar gatite in oala de lut sunt delicioase.
Umplutura poate varia, ingredientele sunt economice si la indemana, iar gustul lor egaleaza varianta cu carne.
Pentru Sarmale de post cu orez, o reteta gustoasa si economica ai nevoie de urmatoarele ingrediente: varza murata, orez, ceapa, morcovi, pasta tomate, cimbru.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (15)
la 26.11.2016, 10:20
Foarte bune!
la 26.11.2016, 10:41
Delicioase!
la 26.11.2016, 10:43
Astea imi plac mai mult decat alea cu carne....ciudat, nu-i asa?
la 26.11.2016, 10:46
Foarte bune!
la 26.11.2016, 10:50
Îmi plac tare mult, sunt bune atât fierbinţi, cât şi reci, atât cu mămăligă, cât şi cu pâine. Fain!
la 26.11.2016, 11:36
Bune sarmalele!
la 26.11.2016, 14:19
ce bunatate
la 26.11.2016, 14:24
bune
la 26.11.2016, 16:45
la 26.11.2016, 19:26
Buneeeeeeeee!
la 26.11.2016, 21:11
Mie imi plac mai mult sarmalele de post decat cele cu carne. Tot in oala de lut le fierbem si noi. Abia astept sa fac cateva saptamana viitoare!
la 30.11.2016, 21:08
Minunate!!!
Mama pune si pasat si ciuperci,nu te mai saturi de cat sunt de bune
COMENTEAZA