Sarmale de post cu orez, o reteta gustoasa si economica

Postat de Nadyne in Mancaruri de post
26 Noi 2016 | 51000 vizualizari

     Sarmalele cu orez le pregatesc nu numai in perioada postului. Ne plac, iar gatite in oala de lut sunt delicioase. Umplutura poate varia, ingredientele sunt economice si la indemana, iar gustul lor egaleaza varianta cu carne. Pentru Sarmale de post cu orez, o reteta gustoasa si economica ai nevoie de urmatoarele ingrediente: varza murata, orez, ceapa, morcovi, pasta tomate, cimbru.

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 26.11.2016, 09:57
la 26.11.2016, 10:20
Foarte bune!
la 26.11.2016, 10:41
Delicioase!
la 26.11.2016, 10:43
Astea imi plac mai mult decat alea cu carne....ciudat, nu-i asa?
la 26.11.2016, 10:46
Foarte bune!
la 26.11.2016, 10:50
Îmi plac tare mult, sunt bune atât fierbinţi, cât şi reci, atât cu mămăligă, cât şi cu pâine. Fain!
la 26.11.2016, 11:36
Bune sarmalele!
la 26.11.2016, 14:19
ce bunatate
la 26.11.2016, 14:24
bune
la 26.11.2016, 16:45
la 26.11.2016, 19:26
Buneeeeeeeee!
la 26.11.2016, 21:11
Mie imi plac mai mult sarmalele de post decat cele cu carne. Tot in oala de lut le fierbem si noi. Abia astept sa fac cateva saptamana viitoare!
la 28.11.2016, 20:44
la 30.11.2016, 21:08
Minunate!!!
Mama pune si pasat si ciuperci,nu te mai saturi de cat sunt de bune
la 15.12.2016, 01:19

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking