Sarmale de post in sos de ardei dulce

Postat de anisoara in Mancaruri de post
24 Feb 2010 | 12236 vizualizari

Fiecare gospodina isi are reteta ei preferata si secretele de preparare a sarmalelor. Eu ma voi impartasi cu una din retetele mele de preparare a sarmalelor. Din start vreau sa accentuez ca Gustul sarmaleleor foarte mult depinde de modul de preparare - coapte in cuptor sau fierte la ceaun.Cele coapte la cuptor sunt deosebit de gustoase . La noi in Moldova , sarmalele se fac de marime mica, mai ales pentru festivitati, dar cind se prepara sarmale pentru mincarea de fiecare zi, unele gospodine le fac de marime mijlocie. In alte parti sarmalele se fac de marime mare si chiar foarte mare .

Inapoi la reteta

Comentarii (7)

la 25.02.2010, 00:20
buna reteta am sa o fac si eu , dar nu promit ca mi-a iesi la fel
la 25.02.2010, 09:26
pot sa vin la o sarmaluta? ...., ca imi plac la nebunie, iar cele facute de tine cu siguranta ca sunt foarte gustoase.....
la 25.02.2010, 11:37
ce bine arata
la 27.02.2010, 09:35
Mihaiela, cred ca stii, ca daca doua gospodine sunt alaturi si prepara aceiasi receta , cu aceleasi preparate, gustul oricum va fi diferit.
De fapt gustul si forma la sarmale nu le poti confunda cu nimic ,si vrei nu vrei, pina la urma sarmale vei minca nu ...
la 27.02.2010, 09:37
Madi si Rocsi cu draga inima va invit la sarmale, pentru ca si mie imi plac la nebunie.
la 27.02.2010, 19:07
eu sunt deja pe drum.....
la 13.03.2011, 13:24

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking