Sarmale din varza murata cu carne de vita

Postat de Mihaela11_jo in Vita
7 Mar 2013 | 5589 vizualizari

Departe de tara am invatat foarte multe lucruri, si mai ales sa ne pregatim mancarurile preferate pornind de la zero. Fiecare isi foloseste imaginatia si inventivitatea in acest scop si ne ajutam unii pe altii cu retetele si ingredientele de care avem nevoie. Cartea regretatului Radu Anton Roman-"Bucate vinuri si obiceiuri romanesti" a fost xeroxata de majoritatea romancelor din Iordania si ne-a fost de mare ajutor pentru pregatirea mancarurilor de care ne era dor,muraturilor,verzei murate, borsului proaspat. Unul dintre consulii care s-au perindat pe la Amman ne-a adus de la brutarie taratze si toti am trecut la productia de bors proaspat: personalul ambasadei si comunitatea romaneasca din Iordania...Ha ha ha... Acum cu internetul este foarte usor sa ai acces la tot ce doresti sa afli despre bucataria romaneasca, dar acum 30 de ani era cu totul altfel.

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 08.03.2013, 11:18
Cris2711
mamaieelena
la 08.03.2013, 21:00
Vreau si eu o sarmaluta
la 13.03.2013, 19:06
Rocsi
la 14.12.2014, 19:54
la 13.06.2021, 13:52

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking