Sarmale in foi de varza alba umplute cu carne de pui si dovleac placintar

Postat de Pungasa_Rogue in Pui
21 Sep 2018 | 4013 vizualizari

"Provocarea GastroArt" Nu sunt mare fan sarmale, dar acestea mi-au placut foarte mult. Ideea cu dovleacul placintar am preluat-o de la Alex Teacher, ideea cu carnea de pui am avut-o eu, iar ideea cu foile de varza alba a avut-o mama. Din toate aceste ingrediente combinate au rezultat niste sarmale dulci-acrisoare, care s-au potrivit de minune cu smantana, mamaliguta si ardei iute. Si daca tot imi ramasasera condimentele pentru sarmale de la Delikat nefolosite, iata ca acum a fost momentul sa le folosesc si tot ce pot sa spun este ca au dat un gust foarte bun carnii. Pentru condimentarea verzei am folosit amestec de ierburi si boia, tot de la Delikat.

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 22.09.2018, 00:13
As gusta cateva
la 22.09.2018, 00:44
la 22.09.2018, 08:31
Foarte bune!
la 22.09.2018, 08:39
la 22.09.2018, 10:11
Bune!
la 22.09.2018, 15:54
Ce combinatii inedite....
la 22.09.2018, 16:13
O combinatie interesanta!
la 22.09.2018, 19:40
Gustoase!
la 22.09.2018, 19:55
Nu am mai mancat cu dovleac niciodata si nu cred ca se simte asa tare la gust. Asa ca as dori cateva sarmalute fierbinti!
la 22.09.2018, 20:05
Foarte bună combinația cu dovleac, dar prefer cu carne de porc sau vițel!
la 23.09.2018, 16:01
Cred ca au iesit tare gustoase cu dovleac!
la 24.09.2018, 09:13

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking