Sarmale in vas roman

Postat de Constelatialeu in Mancaruri cu carne
31 Ian 2013 | 10404 vizualizari

Imi place sa le fac,dar nu sa le mananc.Eu mananc doar varza de la ele si carnita afumata care o pun in varza .

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 31.01.2013, 15:45
uaaaaaaaa ce bun
la 31.01.2013, 15:46
Lasă Cleme, că s-o găsi cine să le mănânce. Eu ştiu pe unii amatori, adică ce amatori, profesionoşti chiar care ar da iama prin sarmalele alea
la 31.01.2013, 15:48
bune bune
la 31.01.2013, 15:50
Foarte bune !
la 31.01.2013, 16:04
Parinte am si eu un leut in crestere,care e la fel de profesionist,ca altii.
la 31.01.2013, 16:56
Ai pus si carnita afumatace bunatate!
la 31.01.2013, 17:13
Bunica.Fara carnita afumata nu se poate,sa mananc si eu ceva,ca sarmalele nu-mi plac...
la 31.01.2013, 17:40
place
la 31.01.2013, 19:09
Vasul roman este o minune, o folosim si noi, iar sarmalele se fac extraordinare. Bravooo!!!! imi plac fff mult!!!!!
la 31.01.2013, 20:39
Mmmm ma si vad mancand o sarmaluta fierbinte!
la 31.01.2013, 21:35
bune tare de tot!
la 01.02.2013, 18:01
ce mi mai plac mai ales asa facute in vas roman.
la 02.02.2013, 20:49
la 02.02.2013, 20:49
sunt preferatele mele...

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking