Sarmale in vas roman
Postat de Constelatialeu in Mancaruri cu carne 31 Ian 2013 | 10404 vizualizari
Imi place sa le fac,dar nu sa le mananc.Eu mananc doar varza de la ele si carnita afumata care o pun in varza .
Inapoi la reteta
|
Comentarii (14)
la 31.01.2013, 15:45
uaaaaaaaa ce bun
la 31.01.2013, 15:46
Lasă Cleme, că s-o găsi cine să le mănânce. Eu ştiu pe unii amatori, adică ce amatori, profesionoşti chiar care ar da iama prin sarmalele alea
la 31.01.2013, 15:48
bune bune
la 31.01.2013, 15:50
Foarte bune !
la 31.01.2013, 16:04
Parinte am si eu un leut in crestere,care e la fel de profesionist,ca altii.
la 31.01.2013, 16:56
Ai pus si carnita afumatace bunatate!
la 31.01.2013, 17:13
Bunica.Fara carnita afumata nu se poate,sa mananc si eu ceva,ca sarmalele nu-mi plac...
la 31.01.2013, 17:40
place
la 31.01.2013, 19:09
Vasul roman este o minune, o folosim si noi, iar sarmalele se fac extraordinare. Bravooo!!!! imi plac fff mult!!!!!
la 31.01.2013, 20:39
Mmmm ma si vad mancand o sarmaluta fierbinte!
la 31.01.2013, 21:35
bune tare de tot!
la 01.02.2013, 18:01
ce mi mai plac mai ales asa facute in vas roman.
la 02.02.2013, 20:49
sunt preferatele mele...
COMENTEAZA