Sarmale mixte de primavara ( la vas roman)

Postat de mihaelar63 in Mancaruri cu carne
14 Iun 2014 | 4155 vizualizari

Sarmale sunt bune . Dar nu preparate in acelasi fel . Pentru a evita monotonia schimbati ,omiteti, adugati , unele ingrediente sau condimente .Nu schimb prepararea la cuptor . Invariabil imi plac coapte .Sunt mult mai gustoase decat fierte ,, pana la loc comanda '' !!! Am asteptat cu nerabdare sa dea frunza de vita -de -vie , de loboda , de hrean ...

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 15.06.2014, 20:29
Vreau si eu arata atat de bine
la 15.06.2014, 22:42
Adele cu mare placere
la 15.06.2014, 22:45
Simona nici mie nu-mi place sa impachetez . Cu frunze tinere si subtiri te descurci foarte bine
la 15.06.2014, 22:46
Diana profita acum cat este momentul . Alege frunzele de verde -viu careinca nu s-au inchis la culoare
la 15.06.2014, 22:48
Babi sunt bune si dimineata daca iti este pofta Mie imi place sa le gust crude O ciudatenie , seamana cu biftecul tartar
la 15.06.2014, 22:49
Claudia , da miros apetisant cand incep sa fiarba !!!
la 15.06.2014, 22:50
Sylvia o apreciere din partea ta este un adevarat compliment
la 15.06.2014, 22:57
Ce bune!
la 16.06.2014, 16:27
la fix a venit reteta!
la 19.09.2017, 09:51
mamma mia!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking