la 31.05.2011, 20:03 o singura data am mancat si mi-au placut
la 31.05.2011, 20:59 Foarte fine
Data viitoare am sa le fierb si eu in apa cu sare de lamaie, ca noua ne plac mai acrisoare; buna idee, multumesc.
In schimb eu aici fac din cel putin 500 grame de foi o fericire sa le rolezi; in Siria sunt aparate speciale pentru rolat sarmalutele in foi de vita pe principiul foitei de tigara; dar la cantitatile pe care le gatim noi, merge mai repede cu mana
la 31.05.2011, 23:16 superb arata, adevarata opera de arta ; felicitarile mele
la 31.05.2011, 23:22 bune
la 01.06.2011, 17:33
la 06.06.2011, 09:50 sufletista
kamy
licuta
la 06.06.2011, 09:52 mihaelab
corina
cris2711 va multumesc
la 06.06.2011, 09:54 mirela
diaconta
mihaela si noua ne plac sarmalutele acrisoare, asa ca eu procedez la fel si cu varza dulce, o oparesc tot asa, in apa cu sare de lamaie, si sant
la 06.06.2011, 09:56 Sylvia
mamaelena
ionela va multumesc si ma bucur mult ca va plac sarmalutele mele