Savarine
Postat de gugugh in Prajituri 22 Oct 2010 | 5099 vizualizari
Mult mai bune ca cele din comert, le recomanda cu mare placere
Inapoi la reteta
|
Comentarii (9)
la 22.10.2010, 11:27
si tu ai facut savarine...clar e saptamana savarinelor
la 22.10.2010, 11:36
Ce bunatati ai facut
la 22.10.2010, 11:45
delicioase savarinele....nu prea imi placeau din comert insa de cand le prepar in casa ...nu ma mai abtin
la 22.10.2010, 12:42
foarte frumoase
la 22.10.2010, 13:24
delicioase . super
la 23.10.2010, 01:24
saptamana savarinelor
la 24.10.2010, 00:50
buna fetele.am si eu o dilema.As vrea sa fac si eu savarine dar din pacate nu pot .daca vreuna din voi sta prin Germania sau Austria poate puteti sa ma ajutati.Aici unde locuiesc eu nu am gasit pana acum frisca pe care sa o folosesc la ornat si sa ramana tare dupa ce am ornat prajitura sau tortul.Respectivul preparat trebuia consumat imediat dupa ornare ca altfel toata frisca se facea lichida ca mai inainte.V-as ramane fffff. indatorata daca m-ati putea ajuta cu vreun sfat
la 24.10.2010, 00:52
A....si ....foarte frumoase si mai ales apetisante
la 24.10.2010, 21:50
buna ana , uite ca te reintalnesc si pe aici.... mai eu in franta foloseam smantana lichida pt prajituri si o bateam f bine si statea bat. in elvetia la fel, asa ca singru tb sa gasesti si in germania smantana lichida pt prajituri, astept rezulatatele ana
COMENTEAZA