Savarine

Postat de gugugh in Prajituri
22 Oct 2010 | 5099 vizualizari

Mult mai bune ca cele din comert, le recomanda cu mare placere

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 22.10.2010, 11:27
si tu ai facut savarine...clar e saptamana savarinelor
la 22.10.2010, 11:36
Ce bunatati ai facut
la 22.10.2010, 11:45
delicioase savarinele....nu prea imi placeau din comert insa de cand le prepar in casa ...nu ma mai abtin
la 22.10.2010, 12:42
foarte frumoase
la 22.10.2010, 13:24
delicioase . super
la 23.10.2010, 01:24
saptamana savarinelor
la 24.10.2010, 00:50
buna fetele.am si eu o dilema.As vrea sa fac si eu savarine dar din pacate nu pot .daca vreuna din voi sta prin Germania sau Austria poate puteti sa ma ajutati.Aici unde locuiesc eu nu am gasit pana acum frisca pe care sa o folosesc la ornat si sa ramana tare dupa ce am ornat prajitura sau tortul.Respectivul preparat trebuia consumat imediat dupa ornare ca altfel toata frisca se facea lichida ca mai inainte.V-as ramane fffff. indatorata daca m-ati putea ajuta cu vreun sfat
la 24.10.2010, 00:52
A....si ....foarte frumoase si mai ales apetisante
la 24.10.2010, 21:50
buna ana , uite ca te reintalnesc si pe aici.... mai eu in franta foloseam smantana lichida pt prajituri si o bateam f bine si statea bat. in elvetia la fel, asa ca singru tb sa gasesti si in germania smantana lichida pt prajituri, astept rezulatatele ana

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking