Savarine cu rom

Postat de doralinda72 in Dulciuri
20 Ian 2013 | 3493 vizualizari

Stiu ca e o reteta foarte comuna, dar am zis totusi sa o postez! A fost prima oara si mi-a fost cam frica, mai ales cand am vazut cum arata aluatul! dar vazand rezultatul, sigur ca o voi repeta! Fiind prima oara cand le-am facut, le-am lasat la cuptor la o temperatura mai mare, din aceasta cauza mi-au iesit mai inchise la culoare, asa ca data urmatoare voi folosi temperatura care am scris-o in reteta!

Inapoi la reteta

Comentarii (38)

la 20.01.2013, 23:56
Mmm.....cat de bine arata
la 21.01.2013, 11:45
o portie este a mea..
la 21.01.2013, 11:57
la 21.01.2013, 12:56
Anna
la 21.01.2013, 12:57
Simona, mi-a mai ramas!
la 21.01.2013, 12:57
Ionela, multumesc frumos!
la 21.01.2013, 14:43
Cum de le-am scapat?
la 21.01.2013, 15:09
Dindragosteptrgatit! Esti o dulce!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking