Schiacciata ripiena
Postat de Geanina87 in Pizza 23 Noi 2012 | 10292 vizualizari
Reteta o am de pe un blog italian (Chechef) si habar n-am cum se traduce titlul: Turta umpluta sau Placinta umpluta. Nu cred ca are importanta asta, ceea ce vreau sa va spun e faptul ca e tare buna, in ciuda aspectului mai putin placut.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (39)
la 26.11.2012, 13:23
mi mi se pare ca arata foarte bine! si imi place reteta ! bravo!chiar e de incercat!
la 26.11.2012, 15:23
Multumesc
la 04.12.2012, 08:10
Savuroasa!
la 04.12.2012, 11:59
la 04.12.2012, 16:05
tare buna
la 04.12.2012, 21:42
schiacciata nu se prea poate traduce exact...in italiana ar insemna zdrobit, pisat...ripiena, normal inseamna umpluta...deci ...mai bine pastram titlul original....
in alta ordine de idei,...e super buna schiacciata, si a ta la fel
la 04.12.2012, 22:59
Stiam ce inseamna schiacciata si ripiena,dar eu incercam doar sa adaptez oarecum titlul in limba romana,pentru a nu mai avea probleme
la 07.12.2012, 00:32
am facut, este superb! de la aluatul fraged, crocant si aromat pana la explozia de gusturi din interior - se formeaza un sos din sucul legumelor, aroma carnii si textura parmezanului - placerea gustativa te copleseste.
Felicitari!
recomand folosirea cartofului fiert in locul fulgilor (prea multi aditivi alimentari), folosirea parmezanului ca si branza, si a continutului unui carnat de casa afumat (cat mai traditional) ca aport de carne la aceasta reteta
la 07.12.2012, 09:39
Ma bucur tare mult ca ai incercat reteta.Si eu am fost,la randul meu, foarte incantata.Multumesc pentru recomandare.
COMENTEAZA