Schupfnudeln mit zimt und zucker

Postat de cris2711 in Dulciuri
1 Noi 2011 | 6322 vizualizari

Este o specialitate tare apreciata in bucataria austriaca si a Germaniei de sud.Cunoscuta cu mult inainte de anii 1700,la inceput se facea din faina de catre soldati iar apoi dupa aducerea cartofului in Europa se faceau si din cartofi.Se aseamana cu gnocchi italienesti.Se servesc si cu varza acra si cu bucatele de slanina afumata.Sau o alta reteta dulce este cu sos de vanilie.Reteta originala o prezint data viitoare,o dezvalui cand le fac personal ,de data aceasta le-am avut gata cumparate.

Inapoi la reteta

Comentarii (77)

la 27.09.2013, 23:21
sa fi zis si noi pe romaneste,sa pricepem
la 27.09.2013, 23:22
Eram inocenta pe vremea postarii)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking