Scoici gratinate cu legume

Postat de Sylvia in Fructe de mare
10 Noi 2013 | 3982 vizualizari

Bine v-am regasit, vin astazi cu o reteta calda si aromata in ton cu sezonul rece care avanseaza cu viteza. Despre scoici gratinate vroiam sa va va vorbesc de multa vreme, abia asteptam sa fac reteta si sa o impartasesc pentru ca ma tenteaza si pe mine de multa vreme . Este extrem de simplu de facut si are nenumarate variante, cea mai clasica este cu pesmet amestecat cu ulei de masline, usturoi si si patrunjel, mai este o varianta cu unt ( sau maître d’hôtel unt cu lamaie stoarsa si mult patrunjel) sau cu unt escargot ( cu patrunjel, usturoi, echalotte , este untul care asezoneaza adesea melcii, traiesc in Franta si aici intalnim adesea melcii in retete ) . Se mai pot gratina cu legume, cu branza cu mucegai, variantele sunt nenumarate.

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 10.11.2013, 11:29
Bine ai revenit pe la noi
la 10.11.2013, 11:34
Savuroase!
la 10.11.2013, 11:40
gustoase!
la 10.11.2013, 12:28
Cu astea nu am vorbe..
la 10.11.2013, 16:36
la 10.11.2013, 18:12
multumesc de aprecieri stiu ca plac la toata lumea dar va multumesc de apreciere !
la 10.11.2013, 18:33
eu...nu am incercat niciodata, insa recunosc ca arata senzational
la 10.11.2013, 18:33
la 10.11.2013, 19:21
la 10.11.2013, 22:26
Cat de bine arata!
la 11.11.2013, 02:02
Super! Îmi plac la nebunie! Am sa trec rețeta la favorite
la 13.11.2013, 12:40
Woow cum arata!
la 17.11.2013, 09:39
multumesc de aprecieri
la 20.11.2013, 08:58
arata foarte bine

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking