Scoici Saint Jacques cu piureu de dovleac

Postat de ctlina in Fructe de mare
23 Ian 2020 | 169 vizualizari

Un fel de mancare simplu si minunat cu ingrediente de sezon. Practica de facut, puteti pregati crema de dovleac inainte si va ramane numai sa prajiti in unt scoicile cateva minute inainte de  a servi. Restul de piure de dovleac il puteti congela si apoi scoate pentru a-l folosi ca atare sau face dulciuri inedite ca aici  Prajitura cu dovleac si ciocolata (fara gluten, low carb) .   https://www.blogulluicatalina.com/2020/01/scoici-saint-jacques-cu-piureu-de.html

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 23.01.2020, 21:15
Un deliciu
la 23.01.2020, 21:18
la 23.01.2020, 21:19
merg pe mana ta, desi nu stiu ce gust are
la 23.01.2020, 21:38
Cu Jacques asta o mai dau la pace dar cu piureul ala in veci nu o dau...
la 23.01.2020, 21:45
Cleme
la 23.01.2020, 22:04
la 24.01.2020, 16:47
Buna, buna!
la 25.01.2020, 21:03
la 30.01.2020, 10:29
Super!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking