Scrambled eggs

Postat de Oana in Aperitive / Garnituri
11 Apr 2009 | 13706 vizualizari

Omleta sau papara sau jumari la tigaie…se poate traduce in mai multe feluri. Modul de preparare este destul de dietetic, iar daca folosim oua de prepelita, cu colesterol zero, atunci este si mai bine. Noi stam foaaarte bine cu colesterolul , asa ca am pregatit si niste costita la teflon si a mers de minune cu ouale zdrentuite! Ouale pregatite astfel se pot folosi si in reteta chinezesca de orez cu ou (si legume, eventual).

Inapoi la reteta

Comentarii (7)

la 17.02.2009, 22:19
Deja simt mirosul de costita! Ce pofta mi...Nu am folosit oua de prepelita dar din cate stiu nu au colesterol! Cand vad o reteta dea Oanei sau de a altor bucatarasi nu pot sa stau mai mult de 5 minute pe pagina ca mi se face o pofta...
la 18.02.2009, 12:43
Ha, ha! Si noi suntem extrem de pofticiosi!! am vazut pe video jug cum se fac si a doua zi le-am facut si eu
la 18.02.2009, 13:55
Azi dimineata miam facut si eu muream de pofta sunt foarte bune!!! Nu am facut poze pentru ca eram cam adormit...
la 18.02.2009, 18:15
Bravo Dragos! sa-ti fie de bine!
la 18.02.2009, 20:52
Saruma pentru masa!
la 11.05.2011, 21:11
la 26.06.2011, 00:08

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking