Serbet din flori de salcam

Postat de adasev12 in Dulceata / Gem
11 Mai 2013 | 6947 vizualizari

Sursa de inspiratie: revista Practic in bucatarie ( reteta din Moldova) Fiind ceva cu totul si cu totul nou pt mine nu am vrut sa risc prea mult, si am facut doar o portie mica.Rezultatul.-surprinzator de bun.

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 11.05.2013, 23:59
la 12.05.2013, 07:37
la 12.05.2013, 09:30
Parerea mea este ca trebuia frecat mai mult,sa se formeze o pasta groasa ,care nu se imprastie pe farfurie
la 12.05.2013, 09:44
Bunica, m-am gandit si eu ...
la 12.05.2013, 09:51
Cred ca are un parfum deosebit si e tare bun!
la 12.05.2013, 10:21
adasev
la 12.05.2013, 11:08
la 12.05.2013, 12:12
la 19.06.2015, 12:06

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking