Serpentelli cu legume si branza elvetiana

Postat de Ela68 in Penne
25 Mar 2014 | 5631 vizualizari

Aceste paste au un gust deosebit, sunt delicioase. Le-am preparat pentru a participa la un concurs si va spun sincer, mi-a parut rau ca n-am facut o cantitate mai mare. Sunt cremoase, aromate si pline de gust. Le recomand din toata inima.

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 26.03.2014, 09:41
anca, am facut putine, o s-o repet si eu cat de curand
la 26.03.2014, 12:45
la 26.03.2014, 17:55
ce nebunie ai facut, Ela!
la 26.03.2014, 19:30

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking