Serviettenknödel- Galuste de paine in servet

Postat de danakarin in Aperitive / Garnituri
4 Ian 2012 | 5403 vizualizari

Fiecare popor are modalitarea lui de a valorifica produsele ramase neconsumate. Romanii folosesc painea veche in chiftele, sau o usuca pentru a face pesmet, sau o dau la porc :-). Nemtii fac din painea veche, sau din cornurile si covrigii de o zi doua delicioase galuste, care nu lipsesc langa o friptura de porc. Varinata asta, in servet, este de fapt specifica Boemiei.

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 06.01.2012, 05:44
Multzumesc Marieta ! Si eu iti doresc un An nou bun si fericit !
la 09.01.2012, 15:01
la 10.01.2012, 08:51
la 31.03.2012, 23:00
oooo daaa sunt foarte bune!!!!!
la 11.04.2012, 21:37
foarte faina reteta

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking