Sfecla rosie la borcan

Postat de lia in Conserve
22 Sep 2010 | 19364 vizualizari

Se prepara rapid si foarte usor , iar semintele de chimen vor da un gust si o savoare minunata, sfeclei.

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 22.09.2010, 16:32
da da daaaaaaaaaa... imi place... eu de abia astept sa-mi fac si salata
la 22.09.2010, 17:00
la 22.09.2010, 17:20
ionix si noua ne place tare mult
la 22.09.2010, 17:20
miha
la 22.09.2010, 19:55
la 22.09.2010, 20:59
si mie imi place salata......mmm.............
la 22.09.2010, 21:19
Ce culoare frumoasa,vreau si eu
la 22.09.2010, 21:29
ador sfecla rosie
la 23.09.2010, 01:04
lia mai tin rafturile tale la camara?harnicuta foc nu gluma,cred ca la iarna vin la tine 5f
la 25.09.2010, 23:53
Rapid......usor............da' ce buna e!
la 28.09.2010, 16:05
Nuuuuu, nu-mi place ca folosesti PICANT FIX, ai 5 de la mine
la 29.09.2010, 00:46
in trecere nimic nou
la 22.10.2010, 20:12
imi place reteta pentru ca e foarte rapida....totusi sfecla nu o fierbi inainte? o pui asa cruda in borcane??

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking