Sirop de catina

Postat de Oana in Sirop / Compot
21 Aug 2009 | 62634 vizualizari

Fructele micute, portocalii, sunt ideale pentru fortificarea sistemului imunitar, mai ales in sezonul rece. Catina este o adevarata farmacie, continand aproape toate mineralele si vitaminele necesare organismului uman.

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 02.11.2009, 09:27
Eu am cumparat ,catina saptamana trecuta din piata din Cluj ( 10 lei/kg ) .
Omul zicea ca il pot gasi toata iarna acolo cu catina la vanzare.
la 02.11.2009, 13:00
e super sanatos
la 02.11.2009, 18:22
Recomand cu caldura siropul de catina. Eu il fac prin presare la rece, sau mai bine zis prin stoarcerea fructului. La un litru de sirop pun un kg de zahar. Cand imi permite buzunarul, folosesc miere in loc de zahar, doar ca adaug putintel mai multa, sa fiu sigura ca tine. Inca mai am din cel de anul trecut
Mie imi place gustul in mod deosebit,e putin acidulat! Plus ca ne-a ferit de raceala iarna trecuta. Ca sa nu mai zic ca da si pofta de mancare... la mofturosi!
la 13.11.2009, 13:58
doresc sa cumpar catina cu miere , cine imi poate zice de unde sau de la cine ??? astept raspuns pe adresa de mail [email protected]
la 13.11.2009, 14:08
Flori, incearca la Plafar. In Bucuresti a fost un targ al mesterilor populari, un targ de toamna cu multe standuri cu miere si aveau o gramada cu catina. Intreaba si la piata, la cei care vand miere...

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking