Sirop de soc (pentru iarna)

Postat de ela2015 in Sirop / Compot
29 Mai 2015 | 17702 vizualizari

Alături de siropul de brad si cel de salcâm, siropul de soc nu trebuie sa lipsescă din camara noastră. Servit vara, cu felii de lamâie si cuburi de gheaţă sau iarna, indulcind ceaiurile, siropul de soc este unul dintre cele mai bune şi sănătoase siropuri traditionale româneşti.

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 29.05.2015, 21:21
Ildi, multumesc!
la 30.05.2015, 11:01
Bun!
la 30.05.2015, 11:48
Multumesc Dante!
la 30.05.2015, 14:00
big like
la 30.05.2015, 14:36
Multumesc Luana!
la 31.05.2015, 14:10
Bun si aromat!
la 01.06.2015, 09:07
Multumesc Rocsi!
la 02.06.2015, 07:51
Si eu am facut, este tare bun!
la 02.06.2015, 08:03
Multumesc Gicuta! Am observat ca esti harnicuta si in pas cu natura! Sa-l consumati cu drag!
la 02.06.2015, 08:29
Cred ca e minunat! Socata am facut in fiecare an dar sirop nu, cred ca este momentul ar fi fost bine de stiut ce cantitate de flori de soc ai avut pentru ca asa te poti bucura de concentratia ideala, altfel pentru prima data poti pune prea putin si sa fie mai diluat....dar vom proba! Multumesc pentru reteta! Eu sincer spal florile de soc....si ma uit cu atentie si cine le vinde in piata...ar fi grozav daca as avea de unde sa le culeg cu mainile mele te imbratisez!
la 02.06.2015, 09:56
Rox, am avut in jur de 2 kg flori de soc. A iesit bun, concentrat si parfumat. Reteta cerea 5 kg de zahar (eu am redus 1 kg) si 4 lamai (am pus numai 2 intregi, taiate feliute). Sper sa-ti fie de folos si daca mai ai intrebari, iti raspund cu mare drag!
la 15.05.2018, 12:55

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking