Snitel de porc in crusta de cartofi

Postat de mihaelar63 in Porc
25 Ian 2016 | 10863 vizualizari

M-am oprit la acest snitel in ideea ca am impuscat doi iepuri dintr-un foc: si carnita, si garnitura :D

Inapoi la reteta

Comentarii (41)

la 25.01.2016, 19:07
Inventatoare mica care esti !!! buni tre sa fi fost !!!
la 25.01.2016, 20:26
original
la 25.01.2016, 20:29
Sunt tare bune, am facut si eu o data, dar de pui!
la 25.01.2016, 22:21
Gatesti minunat!
la 26.01.2016, 15:02
Buna idee cu crusta!
la 02.02.2016, 11:52
la 12.02.2016, 06:32
Bune!
la 13.02.2016, 15:18
Și cașcavalul când se pune???
la 13.02.2016, 17:45
Buna intrebare Anutz . Cascavalul se pune in amestecul de cartofi razuiti, oua , sare ,piper, faina si salvie . In modul de preparare se pare ca am omis , in imagini se vede
la 07.03.2016, 18:17
"Timpul de coacere difera de la cuptor la cuptor" si in special in functie de temperatura...Ca sa fie gata in 30 de minute la ce temperatura le-ati pus ca ale mele stau de o ora la 150 si degeaba...
la 07.03.2016, 20:19
Am un aragaz foarte vechi . Coacerea nu mai merge decat pe temperatura maxima 250 grade . 150 imi pare destul de putin . Eu zic ca in jur de 220 ar fi bine . Dupa ce-mi voi cumpara un cuptor performant voi fi mai exacta . ,, Aia'' sper ca-ti va fi pe plac ce ai preparat . Va doresc pofta buna

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking