Snitel vienez

Postat de Zamfira in Aperitive / Garnituri
2 Iun 2013 | 10593 vizualizari

Una dintre cele mai populare fripturi la tigaie, snitelul vienez. Simplu de gatit, placut la gust, poate fi servit cald sau rece. Snitelul vienez a aparut in secolul al XIX-lea in Austria si a fost inspirat din ,,cotoletta alla Milanese". Diferenta dintre ele consta in faptul ca, cotoletta alla Milanese era din carne de porc iar snitelul vienez din carne de vita. Azi gatim snitelul si din carne de pasare: pui, curcan. Un snitel excelent trebuie sa fie: subtire, moale in interior si crocant in exterior. P.S....si ,,mare" daca e posibil :)) Pofta buna!!!

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 02.06.2013, 14:51
cel mai bun
la 02.06.2013, 15:13
foarte bun
la 03.06.2013, 12:09
delicios!!!
la 04.06.2013, 20:20
delicios
la 04.09.2013, 16:12

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking