Somon si legume in stil chinezesc
Postat de Oana in Somon 4 Dec 2009 | 7470 vizualizari
Inventie proprie :) si inspirata de mancarea Alei :))Rapid, gustos si sanatos!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (13)
la 04.12.2009, 23:21
mooa! ce bine arata! imi ploua in gura!![](/templates/default/images/smiley/aplauze.gif)
![](/templates/default/images/smiley/20.gif)
la 05.12.2009, 08:35
![](/templates/default/images/smiley/20.gif)
vreau si euuuuuuuuuuu
la 05.12.2009, 10:18
la 05.12.2009, 10:34
Mai am o portie mica, cine mai doreste, cine mai pofteste??
Sunt lesinata dupa taieteii de orez
la 05.12.2009, 10:38
asta e o mancare care si mie imi place sa o mananc ,
la 05.12.2009, 11:05
oana o sa lesin pe aici......cu bunatatile astea![](/templates/default/images/smiley/20.gif)
la 05.12.2009, 12:34
Fata, nu lesinati
Se face usor de tot
la 05.12.2009, 15:27
arata chiar ca te ia cu lesin de pofta asa colorat si vesel.
sunt bune mancaruruile astea, nu te mai opresti din mancat
la 05.12.2009, 16:57
![](/templates/default/images/smiley/19.gif)
la 05.12.2009, 18:59
ador somonul... foarte bine arata si cred ca-i tare gustos![](/templates/default/images/smiley/20.gif)
![](/templates/default/images/smiley/20.gif)
la 05.12.2009, 19:18
o pun la favorite si am sa fac si eu ..cred ca-i tare buna...
la 08.12.2009, 12:39
Pana la urma, legumele trebuie sa se inmoaie sau sa fie al dente, adica putin crocante (e o contradictie!!!!!!!)?????
la 08.12.2009, 13:53
Mazda, cum vrei tu!
Adica al dente sunt putin inmuiate si totusi crantanesc, ai inteles? Exact cum sunt cele din preparatele chinezesti de la restaurant.
COMENTEAZA