Sos caramel

Postat de JulyCris in Prajituri
13 Ian 2014 | 6710 vizualizari

Mi-a ramas frisca dupa sarbatori pe care n-am folosit-o,si m-am gandit sa fac ceva din ea in loc sa ramana uitata prin frigider. Si,gandindu-ma ce sa fac,mi-a venit si ideea. Sos caramel....Se pastraza bine si-l pot folosi la diverse ocazii. Sau,doar cand am pofta de ceva dulce si cremos.

Inapoi la reteta

Comentarii (5)

la 13.01.2014, 19:38
delicios sosul caramel. eu folosesc smantana grasa, iar untul il pun la sfarsit, dupa ce iau de pe foc vasul.
la 13.01.2014, 19:44
la 13.01.2014, 19:49
la 13.01.2014, 23:00
2014,multumesc! voi incerca si asa
la 18.01.2014, 13:45
delicios, sosul! Bun venit!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking