Sos cu bame

Postat de Lily_Musat in Mancaruri de post
26 Iun 2009 | 7125 vizualizari

TIP: bamele le fierbem cu putin otet sa nu fie baloase si cu sare, schimband apa de 2 ori.

Inapoi la reteta

Comentarii (1)

la 27.06.2009, 22:59
Mmm, nu am mai mancat bame de cand eram mica Ne facea mamaie la tara...foarte bune!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking