Sos de afine cu vin Cabernet

Postat de Bucataria_lui_Tavi in Pt. carne
29 Mai 2010 | 13483 vizualizari

Sosul de afine este folosit, de Ziua Recunostintei in Statele Unite, ca garnitura la preparatele din carne de pasare, dar multe persoane (in special vegetarienii) il consuma ca aliment de sine statator, datorita proprietatilor sale curative.

Inapoi la reteta

Comentarii (6)

la 29.05.2010, 10:39
mmmm, ce frumos miroase!!!!! Si-mi fac si limba neagra
la 29.05.2010, 10:55
@Ina - Hi, hi, da! Dar se merita.
la 29.05.2010, 11:02
cred, Tavi, desi n-am papat niciodata sos d'asta Oricum: Si uitasem de furculite Gata, le ai
la 29.05.2010, 13:08
Ms ptr furcu... dar chestia e ca sosul era ptr reteta de ficatei de pui . Dar cum reteta de ficatei cu acest sos n-a aparut inca... Nush de ce n-a aparut de acum vreo ora, probabil fiindca e sambata .
la 29.05.2010, 13:17
la 11.05.2011, 15:23

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking