Sos de usturoi cu miere de albine

Postat de iri_love in Sosuri
19 Iul 2017 | 8772 vizualizari

Am o fiere destul de leneșă, motiv pentru care nu pot mânca, nici usturoi si ceapă in stare crudă, provocandu-mi gust amar, stari de greață sau chiar cu dureri in partea dreapta......deci am căutat diverse variante de a pregăti usturoiul ca sa il pot mânca alaturi de pește, pastai, gratar,etc....va prezint aici o reteta care nu mi-a mai dat bătăi de cap sau chiar dureri.

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 19.07.2017, 15:51
la 19.07.2017, 16:17
interesanta reteta ta
la 19.07.2017, 17:57
la 20.07.2017, 13:10
Interesant și de probat! Din timpul primei mele sarcini nu mai pot suporta usturoiul și cam tot ce are gust puternic (țelina, ceapa....)!
la 21.07.2017, 18:45
la 24.07.2017, 19:40
Mă interesează rețeta (i-am dat like!), dar e o problemă. În descrierea rețetei scrii de lingurițe de ulei, iar la ingrediente apar 8-9 linguri...Undeva trebuie corectat.
la 25.07.2017, 16:35
Nuuuuu, tot despre lingurițe este vorba, puțin probabil greșeala din tastatura telefonului.
la 22.06.2021, 12:38

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking