Sos harissa

Postat de AnaDavid in Sosuri
13 Oct 2017 | 8811 vizualizari

In mod normal, sosul Harissa este facut numai din ardei iute roșu pisat cu usturoi și ulei, așa cum este folosit în Africa de Nord de unde provine. Dar noi, europenii, mâncăm picant mult mai puțin decât ei, asa ca m-am gândit să o fac mai delicată, fără să pierda gustul picant. Va prezint varianta mea cu ardei copti.

Inapoi la reteta

Comentarii (4)

la 14.10.2017, 11:18
ce numeee!!!
la 17.10.2017, 10:27
la 23.10.2017, 13:53
Bună idee să-l preparăm în casă!
la 08.01.2019, 16:43
Candva , mi-a trecut si mie in gand , asa ceva ! Felicitari Am folosit dar gata preparat . Borcanelul adus in vara din Tunisia de fiul meu s-a terminat de mult timp

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking