Sos pescaresc

Postat de Ela68 in Crap / Caras
1 Apr 2013 | 8500 vizualizari

Sunt mare amatoare de peste prajit sau la gratar. Langa acesta, nu lipseste niciodata sosul iute si aromat pregatit la momentul respectiv. Este simplu de preparat si obtinerea unui gust deosebit are ca factor cheie folosirea unor rosii de calitate. In timpul iernii, in lipsa acestora, folosesc rosii la cutie, insa......iarna nu-i ca vara, ce-i drept.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 01.04.2013, 22:05
Bun!
la 02.04.2013, 10:49
la 02.04.2013, 10:49
la 16.01.2014, 14:59
imi place
la 07.11.2014, 09:59
Mama ce bunatate inghit in sec
la 07.11.2014, 11:30
noroc cu tine babi, ca n-am mai facut demult

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking