Sos Pesto

Postat de Ela68 in Pt. paste
4 Aug 2014 | 10182 vizualizari

Prietenii de la Tomatina ( www.tomatina.ro) mi-au oferit spre degustare mai multe tipuri de rosii si cateva soiuri de busuioc. Pentru ca Radu Popovici a prezentat atat de bine feed-back-ul referitor la rosii, personal, fiind intru-totul de acord asupra considerentelor expuse, m-am decis sa ma opresc asupra busuiocului, de care sunt de-a dreptul indragostita. Dintre toate soiurile, cel mai mult mi-a placut Greek Basil sau Busuiocul grecesc, cel mai parfumat si aromat. Am ales sa-l pun in valoare preparand un Sos Pesto. Va recomand sa incercati macar o data acest tip de busuioc si sa-mi spuneti daca am avut dreptate. Aproape la fel de mult mi-a placut si busuiocul rosu, pe care l-am folosit la o salata Caprese. Celelalte doua soiuri sunt cele clasice, pe care le gasim la piata sau la super-market.

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 04.08.2014, 23:04
bun bun
la 04.08.2014, 23:08
foarte bun
la 04.08.2014, 23:10
bun,bun
la 04.08.2014, 23:14
Bun!
la 04.08.2014, 23:29
la 05.08.2014, 05:45
la 05.08.2014, 06:46
la 05.08.2014, 08:52
bun de tot..
la 05.08.2014, 09:02
la 05.08.2014, 09:20
Ador acest sos
la 05.08.2014, 10:28
foarte bun si aromat
la 05.08.2014, 10:40
faina reteta de pesto
la 05.08.2014, 11:07
la 13.08.2014, 16:38

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking