Sos ragù

Postat de lilik in Pt. paste
16 Sep 2010 | 17220 vizualizari

e unul dintre cele mai cunoscute si gustoase sosuri folosite pentru paste....

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 16.09.2010, 16:06
super sosul!
la 16.09.2010, 18:16
bun de tot
la 16.09.2010, 19:26
super sos, si eu il prepar la paste
la 16.09.2010, 20:06
multumesc fetele
la 19.09.2010, 01:04
adevaratul ragù napoletan ,nu se pregateste in acet mod ,
la 19.09.2010, 02:21
draga cococo dak nu stiai in fiecare regiune a Italiei acest sos se pregateste in alt mod....si cum eu nu ma aflu in napoli sincer nici nu ma atak parerea ta.....
la 22.10.2010, 18:49
In primul rand felicitari pentru reteta,este foarte exacta .Si eu stau in Italia in emilia romagna,prov.Ravenna,dar n-am mai auzit de ragu napoletan.Eu is de 11 ani aici si stiu ca e originar din Bologna.Ca acum se face si in alte parti ale Italiei,asta-i alta treaba .Pe cuvant de sfoglina romagnola ...PUUP lilik
la 17.02.2014, 13:25
Este corecta reteta, bravo!
la 17.02.2014, 13:25

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking