Sos Tahini

Postat de cristeena20 in Sosuri
2 Mai 2014 | 8066 vizualizari

Este de origine libaneza si eu il folosesc la pita sau shaorma. Dar se foloseste la mai multe fleuri de mancaruri cu specific arabesc. Multe persoane il fac cu seminte proaspete de susan, eu folosesc pasta ce se gaseste in magazine.

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 02.05.2014, 23:53
la 03.05.2014, 00:05
la 03.05.2014, 08:32
la 03.05.2014, 08:43
la 03.05.2014, 08:48
cred ca f bun
la 03.05.2014, 14:21
Multumesc!!
Este bun , fiti siguri! Eu am mancat facut asa in casa unui prieten bun libanez din angola. M-a dat pe spate si de cand am revenit acasa am facut acest sos alaturi de pita sau paine arabeasca destul de des..si merue a fost bunnnnn
la 03.05.2014, 16:39
la 04.05.2014, 14:30
din asta nu am incercat! din ingrediente, cred ca mi-ar placea!
la 04.05.2014, 14:36
Interesant!
la 04.05.2014, 14:37

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking