Sos Tahini
Postat de cristeena20 in Sosuri 2 Mai 2014 | 8066 vizualizari
Este de origine libaneza si eu il folosesc la pita sau shaorma. Dar se foloseste la mai multe fleuri de mancaruri cu specific arabesc. Multe persoane il fac cu seminte proaspete de susan, eu folosesc pasta ce se gaseste in magazine.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (10)
la 03.05.2014, 08:48
cred ca f bun
la 03.05.2014, 14:21
Multumesc!!
Este bun , fiti siguri! Eu am mancat facut asa in casa unui prieten bun libanez din angola. M-a dat pe spate si de cand am revenit acasa am facut acest sos alaturi de pita sau paine arabeasca destul de des..si merue a fost bunnnnn
la 04.05.2014, 14:30
din asta nu am incercat! din ingrediente, cred ca mi-ar placea!
la 04.05.2014, 14:36
Interesant!
la 04.05.2014, 14:37
COMENTEAZA