Spaghete cu crema de spanac si sunca afumata

Postat de Anett in Spaghete
9 Mai 2017 | 3290 vizualizari
Spaghete cu crema de spanac si sunca afumata

Ingrediente

  • 300 gr spaghete
  • 500 gr spanac
  • 150 gr sunca ( afumata)
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1 catei usturoi
  • 200 ml smantana de gatit
  • sare piper
  • ulei

Mod de preparare

Curatam ceapa si tocam, ardeiul taiem julienne, sunca taiem fasii subtiri.

Punem apa la fiert, adaugam sarea si cand apa este clocotita, adaugam pastele si gatim pentru 10 minute.

Intre timp, incingem ulei intr-o tigaie, adaugam ceapa si usturoiul si prajim pentru cateva secunde. Adaugam ardeiul si sunca si le gatim pentru cateva minute. Adaugam spanacul si prajim pentru cateva minute, apoi adaugam smantana de gatit, asezonam bine si lasam sa fiarba pentru 10 minute.

Cand pastele sunt gata, le strecuram si introducem in tigaia cu sosul. Amestecam bine si servim fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu crema de spanac si sunca afumata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Budinca dulce de branza cu spaghete

Postat de simona72

Budinca dulce de branza cu spaghete

Spaghetele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp se pregateste umplutura si o tava tremorezistenta unsa cu 1 lingura unt. Se amesteca ouale cu zaharul, iaurtul, branza,...

Citeste continuarea

Spaghete cu ficatei

Postat de sufletista

Spaghete cu ficatei

Spalam bine pipotele si ficateii, le punem intr-o tigaie, cu apa cat sa le acopere, impreuna cu sare si piper. Dupa ce au fiert, le scurgem de apa, le clatim putin, dupa care le prajim in ulei...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.05.2017, 15:46
pe gustul meu
la 09.05.2017, 15:49
la 09.05.2017, 16:00
PLACEE
la 09.05.2017, 16:44
la 09.05.2017, 16:47

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking