Spaghetti a la trapanese

Postat de Bucataras in Spaghete
17 Mar 2009 | 14011 vizualizari

Jamie Oliver ne avertizeaza: “aceasta ar putea fi urmatoarea dumneavostra reteta preferata de paste”.

Inapoi la reteta

Comentarii (3)

la 23.12.2008, 18:10
Partea cu fiertul spaghetelor o stie toata lumea, insa trebuie sa o stie bine: spaghetele trebuie intotdeauna sa fie fierte al dente, adica exact cit sa fie patrunse, sa nu fie lasate pina se umfla, e pacat de ele, fiindca isi schimba gustul din cauza aportului sporit de apa.
la 13.11.2009, 07:38
Doamne ce bine arata... trebuie sa fie gustos de tot! o sa ma inspir si eu. Felicitari!
la 07.02.2013, 15:26

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking