Spaghetti al Nero di Seppia e Frutti di Mare

Postat de MyCookingLife in Spaghete
27 Dec 2011 | 9904 vizualizari

Desi cerneala de sepie a inceput sa fie folosita mai intai in Sicilia, si mai apoi in intreaga Italie, aceasta reteta este napolitana. Este "semplice" si foarte potrivita pentru perioada dintre Craciun si Revelion, cand mesele festive sunt bogate in sortimente, dar si in calorii.

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 27.12.2011, 22:48
Ramona nu te-am vazut demult
la 28.12.2011, 00:12
Ma bucur sa fiu din nou printre prieteni! Sa aveti un sfarsit de an minunat! Va sarut!
la 28.12.2011, 05:58
bine-ai revenit!
vreau si eu o portie
la 28.12.2011, 08:42
la 28.12.2011, 11:17
bravo!!!
la 28.12.2011, 11:43
ce culoare!
la 28.12.2011, 12:20
la 28.12.2011, 14:10
Multumesc! Multumesc! Poftiti la o portie!
la 28.12.2011, 15:04
la 28.12.2011, 15:48
O delicatesa!
Sarbatori Fericite!
la 29.12.2011, 02:06
Multumesc!
la 29.12.2011, 21:06
Un An Nou Fericit tuturor!
la 04.01.2012, 19:48

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking