Spaghetti al Nero di Seppia e Frutti di Mare
Postat de MyCookingLife in Spaghete 27 Dec 2011 | 9904 vizualizari
Desi cerneala de sepie a inceput sa fie folosita mai intai in Sicilia, si mai apoi in intreaga Italie, aceasta reteta este napolitana. Este "semplice" si foarte potrivita pentru perioada dintre Craciun si Revelion, cand mesele festive sunt bogate in sortimente, dar si in calorii.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (13)
la 27.12.2011, 22:48
Ramona nu te-am vazut demult
la 28.12.2011, 00:12
Ma bucur sa fiu din nou printre prieteni! Sa aveti un sfarsit de an minunat! Va sarut!
la 28.12.2011, 05:58
bine-ai revenit!
vreau si eu o portie
la 28.12.2011, 11:17
bravo!!!
la 28.12.2011, 11:43
ce culoare!
la 28.12.2011, 14:10
Multumesc! Multumesc! Poftiti la o portie!
la 28.12.2011, 15:48
O delicatesa!
Sarbatori Fericite!
la 29.12.2011, 02:06
Multumesc!
la 29.12.2011, 21:06
Un An Nou Fericit tuturor!
COMENTEAZA