Spaghetti al Nero di Seppia e Frutti di Mare

Postat de gospodariu in Spaghete
11 Aug 2017 | 3527 vizualizari

https://www.bucataras.ro/retete/spaghetti-al-nero-di-seppia-e-frutti-di-mare-27976.html Am inlocuit vinul cu cognac cu ajutorul caruia am flambat crevetii si maslinele le-am inlocuit cu capere.

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 11.08.2017, 16:32
la 11.08.2017, 16:42
la 11.08.2017, 16:43
la 11.08.2017, 17:17
ce bunatate
la 11.08.2017, 18:20
Minunate!
la 12.08.2017, 22:09
la 13.08.2017, 06:49
la 25.08.2017, 10:39
la 11.07.2018, 15:42
puteti gasi ingrediente de calitate pe italianshops.ro

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking