Spanac cu pui si ou
Postat de Oana in Pui 19 Noi 2009 | 38819 vizualizari
O reteta pe care mi-a impartasit-o nasica mea :), de muult si o fac cu mare placere! Este foarte gustoasa alaturi de un piure de cartofi.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (6)
la 20.11.2009, 11:16
nu am mai mancat asa cevapot sa vin si eu la o prtie?
la 20.11.2009, 11:32
ce bun e ...
la 20.11.2009, 12:05
E foarte bun, incercati! mama mea facea spanacul ca pe o mancarica, cu sos de rosii, tare buun, iar nasa mea m-a invatat sa-l fac si asa, este excelent!
la 20.11.2009, 16:38
la fel il fac si eu, dar nu-l mai las in oala la oparit , se inmoaie si-l scot repede, sa nu 'plece' vitaminele, ca mai sta si pe foc nitel
la 20.11.2009, 16:55
Da, Anca, cred ca am zis mult 5 minute...la fel, il bag si cand se inmoaie frunzele il scos din apa
la 13.01.2014, 01:39
cred ca mai bine se fac ouale poshate, adica ochiuri fierte in apa , dietetic !
COMENTEAZA