Spanac cu ton

Postat de mihaelar63 in Ton
15 Mar 2021 | 3667 vizualizari
Spanac cu ton

Repede - repede. De dieta si de foame. In mai putin de 15 minute am rezolvat problema.  Fara grasimi si fara prajire.   As putea spune ca am obtinut o supa crema de spanac cu ton.

Ingrediente

  • 150 gr ton in saramura
  • 150 gr frunze de spanac
  • 1-2 catei usturoi
  • 1 fir ceapa verde
  • piper negru macinat
  • nucsoara pudra
  • ardei iute rosu
  • sare-optional

Mod de preparare

  1. Spanacul se spala.
  2. Ceapa si usturoiul se taie in mod grosier.
  3. Toate aceste legume se pun sa se inmoaie la aburi.
  4. Eu am folosit cuptorul cu microunde [am pus peste legume cam 50 ml apa ].
  5.  Tonul se scurge de saramura.
  6. Puteti sa folositi saramura la diluarea spanacului blendat [in acest caz excludeti sararea ulterioara ] .
  7. Legumele aburite se transfera in blender.
  8. Condimentati cu nucsoara si piper.
  9. Se blendeaza toate aceste legume.
  10. Diluati amestecul dupa preferinta.
  11. Deasupra spanacului scazut se pune tonul si se decoreaza cu ardei iute .
  12. Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tarta cu sparanghel si ton

Postat de oanapl

Tarta cu sparanghel si ton

Pentru aluat, se amestecă toate făina cu untul și sarea până se obține un aluat sfărâmicios, apoi se adaugă apa rece și oul si se frământă un aluat care se lasă la...

Citeste continuarea

Spanac si chiftelute de ton cu ou romanesc

Postat de RuxyRux

Spanac si chiftelute de ton cu ou romanesc

Se curata usturoiul si se toaca marunt. Intr-un vas maricel se pune uleiul se incalzeste usor la foc mic si se adauga usturoiul. Imediat se pune si spanacul congelat, se lasa tot la foc mic...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.03.2021, 03:33
la 15.03.2021, 11:17
Gustos și pe placul meu!
la 15.03.2021, 11:25
Toate combinatiile ce contine peste e si pe placul meu
la 15.03.2021, 11:49
Bun!
la 15.03.2021, 17:01
Ador spanacul, dar nu am incercat niciodata cu ton.
Gust de la tine

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking