Spanac gratinat
Postat de pusikmea in Aperitive / Garnituri 4 Apr 2012 | 3018 vizualizari
In perioada asta, imi place sa profit la maxim de tot ce se gaseste prin piata.
Imi plac toate verziturile si le-as pregatii in fel si chip.
Multi oameni mananca spanac dar putini stiu ca este foarte bogat in vitaminele A, E, B1, C si K, in minerale precum fierul, magneziul, calciul, potasiul, in fibre alimentare si acid folic. Spanacul poate fi consumat fara restrictii de persoanele care tin la silueta stiut fiind ca la suta de grame de planta inglobeaza doar 18 calorii.
Datorita compozitiei sale foarte bogate atunci cand este crud, neprelucrat termic, spanacul stimuleaza activitatea inimii, previne infectia gingiilor, stimuleaza cresterea la copii, reechilibreaza si fortifica organismul, vindeca anemia, oboseala si depresia nervoasa.
Sursa retetei http://www.bucataras.ro/retete/spanac-gratinat-cu-ochiuri-25491.html
Inapoi la reteta
|