Spanac gratinat cu ochiuri

Postat de Sidy in Aperitive / Garnituri
30 Sep 2011 | 9829 vizualizari

Fiti puternici ca si Popeye marinarul si mancati spanac ! Este necesar ca spanacul sa fie oparit foarte putin sau consumat crud, de preferinta in salata sau cu cruditati. Daca il gatiti usor si il stropiti cu lapte si cu usturoi, nu ar trebui sa fie o corvoada.Eu il fierb in lapte de cele mai multe ori. Dar acum , aveam o reteta mai de demult de la o prietena care locuieste in Germania, asa ca iata ce a iesit...

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 03.10.2011, 18:42
este delicios spanacul si cum l-ai preparat sunt convinsa ca e si foarte bun mai ales aspectul .....e super
la 03.10.2011, 22:21
super
la 12.04.2012, 10:20
uhhh ce bine arata,la sfr asta de saptamana execut reteta ta
la 14.07.2012, 15:02
ce bun

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking