Spanac in sos bechamel
Postat de LUK in Mancaruri de legume 12 Apr 2011 | 6719 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (14)
la 12.04.2011, 23:24
esti totala am dat buzna sa vad ce reteta de spanac sa mai schimb si eu saraca bunica facea bechamelul si nu stia cum ii zice imi place de nu mai pot spanacul da sa nu te mai chinui pui spanacul direct peste faina prajita,amesteci si dupa aia pui lapte cat e nevoie nu face cocoloase da nici bechamel nu-i mai zice
la 12.04.2011, 23:34
arata bestial.mi-ai facut pofta.
la 12.04.2011, 23:59
la 13.04.2011, 10:16
bunnnn
la 13.04.2011, 10:58
pap si spanac poate ma fac cu muschi si puternica ca popey
la 13.04.2011, 19:04
Florina servesc si eu
la 14.04.2011, 16:30
Multumesc bucatarasilor
la 14.04.2011, 16:32
Kamy..stii de ce nu pun spanacul direct peste faina?daca fac prima data sosul asta ca o budinca imi dau seama de la inceput ce cantitate va iesi...si va fi cat de consistent vreau din start..apoi dupa ce pun spanacul nu mai sunt probleme
la 14.04.2011, 18:36
da stiu ce zici si eu il faceam asa si am avut surpriza sa fie prea mult ...beschamel ptr cant de spanac pe cand asa pui cat lapte doresti dar face fiecare cum e obisnuit si cum crede ca-i mai bine spanacul e super bun indiferent de metoda in care se face
la 14.04.2011, 22:26
ai dreptate kamy
COMENTEAZA