"Spanakopita"

Postat de Mihaela11_jo in Aperitive / Garnituri
17 Mai 2013 | 7965 vizualizari

Prietena mea Flori din Italia a postat pe blogul ei aceasta reteta atat de apetisanta incat nu am rezistat pana nu am facut-o. Multumesc Flori :e delicioasa! http://iulianaflorentina.blogspot.com/2013/04/spanakopita.html Telemeaua in Iordania se prepara din lapte proaspat de oaie; se taie in bucati mai mici ( cca 4/8/2 cm) ,se sareaza si se fierbe; se pastreaza in cutii metalice pentru timp mai indelungat si se desareaza inainte de consumare. In Iordania se foloseste la gatit doar uleiul de masline virgin, nerafinat si are o culoare verde-inchis.

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 20.05.2013, 10:05
Bunnnnnnnnnnn!!
la 29.05.2013, 23:15
Imi place! Direct la favorite!
la 09.06.2013, 12:03
constelatia leu
babi5
mary
la 13.06.2021, 13:50

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking