Spätzle

Postat de cris2711 in Paste
27 Dec 2010 | 17840 vizualizari

Spätzle in Germania se mananca si ca Käsespätzle (cu branza rasa-,de exemplu cascaval ras;o branza tare si condimentata)otasa in tigaie ,in margarina usor prajite si cu ceapa prajita anticipat. Iar spätzlele simple ca si aceasta reteta se potrivesc la carne de porc,caprioara dar nu la carne de pui.

Inapoi la reteta

Comentarii (36)

la 14.04.2012, 16:24
Krina mersi
la 11.10.2013, 22:08
suuuper tare
la 11.10.2013, 22:15
la 11.10.2013, 22:16
Tare bune facute in casa!! Si razatoarea este super!!
la 11.10.2013, 22:18
Simo am gasit si in Romania,in Sibiu,la Ambient,cu ceva ani in urma,isi cumparase cumnatul meu una)ca era mai ieftina)
la 11.10.2013, 22:19
Motanel

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking