Sprot prajit
Postat de ramo_cata in Peste 4 Oct 2009 | 13067 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (12)
la 04.10.2009, 08:04
chiar daca n-au mujdei si mamaliga
la 04.10.2009, 11:31
arata fff bine o intrebare ... ai eviscerat pestele?
la 04.10.2009, 16:13
laura nu am scos organele,cum l-am scos din punguta ,l-am dat prin faina si l-am prajit...
la 05.10.2009, 08:19
merci mult
la 07.12.2009, 15:51
organele la sprot sunt amare. Ma intreb oare cum poate fi asa de bun?
la 07.12.2009, 15:58
babi mie nu mi s-au parut a fi amare...eu nu le-am scos ,am spus mai sus ..cum am scos pestele din punguta asa l-am si prajit.. ..de cate ori am ocazia fac sprot ,se face rapid si e tare bunnnn..
la 07.12.2009, 16:11
nu am mai mancat asa ceva sau e cumva acelasi peste cu cel care se vindea la cornet pe vremuri ...prajit in faina, croant....pe litoral? seamana in orice caz....
la 07.12.2009, 19:01
ce bun ar fi acum cu niste mamaliga si mujdei...
la 07.12.2009, 19:55
rivka sprotul( sau hamsii)...da cel gasit pe litoral,vandut pe vremuri la cornet...
la 07.12.2009, 20:33
ooo vai atunci e buuuuuuuuuuuuuun, da dada
la 14.02.2012, 20:09
e f bun si cu castraveti murati bv bv bv
COMENTEAZA