Stamppot
Postat de rivka in Aperitive / Garnituri 5 Dec 2009 | 6013 vizualizari
cum il fac eu acasa ;)
Inapoi la reteta
|
Comentarii (12)
la 05.12.2009, 14:39
bun, bun!
la 05.12.2009, 15:22
la 05.12.2009, 15:34
Mmm, ce bunatate! O sa fac si eu , dar presimt ca manac doar eu cu Stef ...
la 05.12.2009, 15:41
Oana poti renunta la usturoi eventual daca copiilor nu le place, olandezii nici nu pun usturoi iti dar seama...dar eu asa il fac...poti pune mai multi morcovi si o ceapa mica si cartofi doar sa manance si copiii...
la 05.12.2009, 15:43
bun bun... mai ales ca eu adoooooooooooooor usturoiul
la 05.12.2009, 16:29
interesanta denumire
la 05.12.2009, 18:24
e o specialitate olandeza de iarna? fain arata si cred ca si gustul e fain
am sa caut mai multe pe wiki si clar am sa fac reteta ta , mersi de inspiratie
la 05.12.2009, 18:43
specialitate e mult spus ca olandezii nu prea au traditie culinara , dar da e o mancare olandeza numele vine din olandeza de la pot si stamper care inseamna acel instrument cu care se piseaza/bat cartofii...si pot...farfuria, castronul.ei nu pun usturoi, nu sunt mari mancatori de usturoi, dar eu pun .
o sa pun mai multe cand fac caci sunt mai multe feluri de a face, cu cartofi si varza acra, cu mere si cartofi=hete bliksem, cu cartofi si andive, cu cartofi si varza taraneasca, etc.
la 05.12.2009, 19:53
am inteles , mersi frumos de info
la 05.12.2009, 23:25
la 10.10.2014, 06:21
STAMPEN inseamna a pisa, macina, c adaugi tu altele pe langa se numeste stamppot
COMENTEAZA