Sticky Chinese pork

Postat de Bucataras in Porc
28 Noi 2020 | 3940 vizualizari

Am descoperit o reteta minunata de “porc lipicios” (ma amuza tare sa ii zic asa :)) ), care se topește efectiv in gura, cu un exterior crocant și un strat lipicios, dulce si usor picant.  Acest “porc  lipicios”  se face in 3 pasi: e fiert lent intai timp de 2 ore cu usturoi, ghimbir, vin de orez si putin zahar, apoi rumenit usor la tigaie, iar pasul 3 – se toarna un amestec de sos de soia, ardei iute, miere de albine, lemongrass și câteva alte ingrediente care sunt amestecate împreună.

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 30.11.2020, 21:46
M-am îndrăgostit de mâncarea chinezească
la 03.12.2020, 08:31
Interesant!
la 03.12.2020, 12:26
imi place
la 04.12.2020, 20:31
la 25.01.2022, 15:57

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking