Stir fry de pui cu sos Hoisin

Postat de Brindusa in Pui
16 Apr 2010 | 6859 vizualizari

De cate ori intru prin magazine, caut poate gasesc ingredienta exotice. Acest sos a fost luat din Braila asta iarna. Iata ca i-a venit randul si lui.

Inapoi la reteta

Comentarii (5)

la 16.04.2010, 23:49
Fara garnitura de orez nu se poate? E foarte bun si usor de pregatit !
la 17.04.2010, 14:33
la 14.09.2010, 09:37
La Dragonul Rosu 1 , la etaj este un magazin cu produse chinezesti, unde gasesti tot ce vrei la preturi bune.
la 14.09.2010, 09:40
Daca-mi permiti un sfat, niciodata la retetele chinezesti sau orientale in general nu folosesti ulei de masline. Poti folosi fara probleme uleiul de floarea soarelui. Uleiul de susan este in special pentru aroma, nu se foloseste la prajit .
la 11.10.2010, 19:05
Nu ma deranjeaza sfaturile, danym. Dar unde ai vazut ca folosesc ulei de masline? Eu am scris de porumb.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking