Stir fry de pui cu sos Hoisin
Postat de Brindusa in Pui 16 Apr 2010 | 6859 vizualizari
De cate ori intru prin magazine, caut poate gasesc ingredienta exotice. Acest sos a fost luat din Braila asta iarna. Iata ca i-a venit randul si lui.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (5)
la 16.04.2010, 23:49
Fara garnitura de orez nu se poate? E foarte bun si usor de pregatit !
la 17.04.2010, 14:33
la 14.09.2010, 09:37
La Dragonul Rosu 1 , la etaj este un magazin cu produse chinezesti, unde gasesti tot ce vrei la preturi bune.
la 14.09.2010, 09:40
Daca-mi permiti un sfat, niciodata la retetele chinezesti sau orientale in general nu folosesti ulei de masline. Poti folosi fara probleme uleiul de floarea soarelui. Uleiul de susan este in special pentru aroma, nu se foloseste la prajit .
la 11.10.2010, 19:05
Nu ma deranjeaza sfaturile, danym. Dar unde ai vazut ca folosesc ulei de masline? Eu am scris de porumb.
COMENTEAZA