Stiuca cu fasole verde si leurda

Postat de mihaelar63 in Peste
14 Mar 2015 | 4048 vizualizari
Stiuca cu fasole verde si leurda

Leurda-i la putere acum. Uitam de usturoi si folosim leurda!!!

Ingrediente

  • 4 medalioane de stiuca [500 gr ]
  • 500 gr fasole verde [ congelata ]
  • 1 legatura mica leurda
  • 1 legatura mica patrunjel verde
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 lingura unt
  • 100 gr faina malai
  • ulei pentru prajit
  • sare

Mod de preparare

Inelele de stiuca portionate se sareaza , se dau prin faina de malai si se prajesc pe ambele parti in ulei incins[ pana devin rumene ].

Spalati ardeiul si verdeturile .

Ardeiul se taie rondele . Verdeturile se toaca marunt .

Intr-o craticioara , separat , se incalzeste untul se pune fasolea verde , se sareaza . Amestecati

Adugati ardeiul iute rosu si leurda+ patrunjelul la fasole.Amestecati . Cateva minute cat se inabuse impreuna este suficient.

Serviti stiuca crocanta pe patul de fasole verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca cu fasole verde si leurda" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (31)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

File de peste pane cu garnitura de mazare

Postat de Bunica

File de peste pane cu garnitura de mazare

Fileul de peste spalat,portionat se da prin faina si ou ,apoi se prajeste pe ambele parti pana se rumeneste frumos.Peste se caoce foarte repede. Se scoate pe servetele absorbante,pentru a se...

Citeste continuarea

Cod in crusta de arahide

Postat de rhapsody

Cod in crusta de arahide

1. Preincalzim cuptorul la 190 °C. 2. Curatam codul de solzi, il spalam si il stergem cu un prosop de hartie. 3. Oul il amestecam cu lapte si sare si il batem bine. 4. Dam prin...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.03.2015, 14:40
Stiu ca stii ca stiu...e buna sti`uca?
la 14.03.2015, 14:50
buna, buna!
la 14.03.2015, 15:00
buna buna
la 14.03.2015, 15:29
Mihaelo ma omori cu pestele pe care-l tot prepari tu.
la 14.03.2015, 15:30
buuuun bun!!!!

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking